Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

0

Litt om oss og hvordan vi ble til

Foto: Ida Pettersen, av den yngste datteren min

Litt om oss: 

Jeg tenkte det var fint å starte bloggen til Så Stor med å skrive litt mer om meg og mine, og hvordan vi ble til.

Jeg heter Tone og er gift med Jens Marius. Vi er 37 og 39 år gamle. Tilsammen har vi 7 barn.
En gutt på 4 mnd, ei jente på 20 mnd, ei jente som akkurat har fylt 3 år. En gutt på 9 år, og de tre største jentene er 11, 12 og 13 år.
Vi bor i Lier i Buskerud. 

Når jeg gikk i permisjon med hun som er født i 2016 fikk jeg ideen om å lage skalerte fødselsplakater, hvor babyen på plakaten er akkurat like stor som det den var når den ble født, dette kalles skala 1:1 .
En ide om at det er mulig å få med bilde av den nyfødte om man ønsker det, og en mulighet å få med en stork som kommer med babyen. Jeg savnet også på den tiden en tvillingplakat/søskenplakat da det ikke var på markedet ennå.

Harald pappaen til Jens Marius er blandt annet utrolig dyktig til å tegne, så jeg rett og slett bestilte han til å tegne en baby jeg kunne bruke på disse plakatene. Og den syns jeg ble utrolig nydelig og fin.
Så kom ideen med å kalle plakatene SÅ STOR VAR JEG. 
Første ide var å starte nettbutikk som skulle hete saastorvarjeg.no og kun ha fødselsplakater.
Men det skjedde en litt for mye i livene våres denne perioden. Og i februar 2017 var jeg gravid igjen.
Alt ble lagt på vent, vi har giftet oss, og hatt mest fokus på vanlig jobber, nærmeste familie og venner.
( Tar også litt tid med fritidsaktiviter med så mange unger )

Når jeg gikk ut i permisjon med han minste kjente jeg at jeg var klar for å få dette prosjektet mitt til verks.
Så jeg satt igang med å designe personlige bokstav og tallplakater som passer bra ved siden av fødselsplakatene. På bokstavplakaten kommer barnets bokstav frem, med som i *barnets navn * under, med fødselsdatoen under der igjen. På tallplakaten kommer årstallet barnet er født frem og under der står navnet og under der igjen hele datoen. Men ønsker du å være kreativ, kan du fint velge din egen tekst / tall osv. F.eks. år og dato for bryllup og navnene deres under der. Her er det bare fantasien som kan stoppe deg. 

Så startet ballen å rulle.
Tidligere i år trengte de to minste jentene nye barnehagesekker, jeg googlet sekker og fant Blafre. De er så nydelige og av veldig god kvalitet, Da fikk jeg et ønske om å selge disse sekkene med mulighet for kunden å få trykket barnets navn på. Jeg tok også inn matbokser og drikkeflasker, og produkter til barnerom, hvor flere av disse også kan trykkes på. 
Personlige kopper har vi og, enten med ferdig designet trykk, eller du kan velge helt selv hvordan de skal bli. Du kan også laste opp et bilde og få dette trykket på koppen.
Både på emalje og porselen; nydelig og unik, og ingen har lik.
Jeg tok også kontakt med Teddykompaniet for å ha myke kosekluter med navn på. Veldig praktisk og hyggelig å kunne få barnets navn på kosen. Det ble litt mer i utvalget der også.

Nå måtte jeg kalle butikken min noe mer generelt. Da ble det SÅ STOR, saastor.no 
Jeg syns dette er et veldig hyggelig navn på butikken da man ofte spør de små: hvor stor er du, og de strekker armene i været og vi sier sååå stooor. 

Jeg ble kontaktet av Gullbarna tidlig i juli, og fører deres nydelige produkter til barn og baby og har et stort utvalg av deres produkter i vår nettbutikk. Vår desisderte favoritt her er bokstavtoget du kan *sette navn på*

I august ble jeg kontaktet av Unik Design Norway, og de var på utkikk etter nye forhandlere for kommende sesong, og ville ha med oss på laget med sine nydelige hårbånd og hårpynt.
Jeg slo til og tenkte det var en god ide. Nå ble vårt slagord : SETT NAVN PÅ hos saastor.no

Senere denne mnd skal jeg i møte med ennå en ny leverandør og det gleder jeg meg stort til. 

Nå om dagen jobber jeg med å lage mitt eget brand på t-shirts og gensere, som skal komme for salg i nettbutikken. Håper dette er på plass til rett over jul. Men helst før. Jeg designer også wallstickers om dagen, og disse kommer for salg i løpet av september.

Vil også nevne her at saastor.no støtter Super Selma Prosjektet www.sfk.no hvor vi gir 25 kr av hver solgte plakat direkte til Deres prosjekt, og på resterende salg gir vi 1 % av overskuddet. 

Alt vi produserer her i saastor.no blir gjort lokalt og vi benytter oss av lokale aktører. 

Da har jeg fått skrevet litt om meg og oss, og ønsker dere alle en riktig fin tirsdag.

Tilbake